Tech & Leven is een consumentgerichte technologieblog. Wetenschap en techniek zijn anno 2018 de belangrijkste bijzaken des levens, meer nog dan het door schandalen geplaagde voetbal. Terwijl loyale parochianen een antwoord zoeken op de vragen van alledag in ‘Kerk en Leven’, probeert Tech & Leven hetzelfde te doen voor het interessegebied dat het snelst aan aandacht en belang wint: technologie. Een gebied dat ons samenbrengt, dat we kunnen betreden via een handig toestel in onze broekzak, maar één dat even goed regelmatig nood heeft aan een verklarende voetnoot of een begeleidende hand.

Jens De Wit
arrow

Jens De Wit

Mede-oprichter
close
info:
Jens werkt als Content Specialist bij communicatiebureauLewis. Hij is er verantwoordelijk voor elke geschreven letter die het kantoor verlaat. In het verleden werkte hij eveneensvoor Minoc Media Services, waar hij meeschreef aan Clickx,PC Magazine, ZDNet, TechPulse, Smartbiz en Twinkle. Jens studeerde Taal- en Letterkunde en toetst deze opgedane wereldkennis aan wat hij dagelijks ziet in zijn eigen wereld.
Thomas Bossuyt
arrow

Thomas Bossuyt

Mede-oprichter
close
info:
Thomas werkt als copywriter bij IT-bedrijf Cegeka. Hij is er verantwoordelijk voor de content die om de juiste letters en beelden vragen. Daarvoor werkte hij bij Minoc Media Services, waar hij meeschreef aan titels zoals Clickx, PC Magazine, TechPulse, Smart Business en Twinkle. Thomas leerde de kneepjes van het vak in Gent, waar hij in 2017 als journalist afstudeerde.
Diederik Buts
arrow

Diederik Buts

Redacteur
close
info:
Diederik studeert Marketing aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Hij zet zijn eerste stappen als online redacteur bij Tech & Leven.
Georg Wellens
arrow

Georg Wellens

Redacteur
close
info:
Georg is deeltijds trendwatcher. Sinds jaar en dag volgt hij de actualiteit in technologieland op de voet en houdt hij er een scherpe mening op na. Je kent hem misschien van zijn boeken ‘Nooit een dag gewerkt’ en ‘Niemand heeft recht op een eigen mening’, beiden verkrijgbaar bij de betereboekhandel, maar haast altijd uitverkocht.