Tech & Leven is een consumentgerichte technologieblog. Wetenschap en techniek zijn anno 2018 de belangrijkste bijzaken des levens, meer nog dan het door schandalen geplaagde voetbal. Terwijl loyale parochianen een antwoord zoeken op de vragen van alledag in ‘Kerk en Leven’, probeert Tech & Leven hetzelfde te doen voor het interessegebied dat het snelst aan aandacht en belang wint: technologie. Een gebied dat ons samenbrengt, dat we kunnen betreden via een handig toestel in onze broekzak, maar één dat even goed regelmatig nood heeft aan een verklarende voetnoot of een begeleidende hand.

Jens De Wit
arrow

Jens De Wit

Mede-oprichter
close
info:
Jens werkt als Content Specialist bij communicatiebureauLewis. Hij is er verantwoordelijk voor elke geschreven letter die het kantoor verlaat. In het verleden werkte hij eveneensvoor Minoc Media Services, waar hij meeschreef aan Clickx,PC Magazine, ZDNet, TechPulse, Smartbiz en Twinkle. Jens studeerde Taal- en Letterkunde en toetst deze opgedane wereldkennis aan wat hij dagelijks ziet in zijn eigen wereld.
Thomas Bossuyt
arrow

Thomas Bossuyt

Mede-oprichter
close
info:
Thomas werkt als content marketeer bij het agency All Colors of Communication. Hij strekt zijn voelsproeten uit bij het horen van boeiende verhalen, die om de juiste strategie, tekens en beelden smeken. Daarvoor werkte hij bij IT-bedrijf Cegeka en uitgeverij Minoc Media Services, waar hij meeschreef aan titels zoals Clickx, PC Magazine, TechPulse, Smart Business en Twinkle. Is met voorsprong de beste Mario Kart-speler van de redactie.
Diederik Buts
arrow

Diederik Buts

Redacteur
close
info:
Diederik studeert Marketing aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Hij zet zijn eerste stappen als online redacteur bij Tech & Leven.
Georg Wellens
arrow

Georg Wellens

Redacteur
close
info:
Georg is deeltijds trendwatcher. Sinds jaar en dag volgt hij de actualiteit in technologieland op de voet en houdt hij er een scherpe mening op na. Je kent hem misschien van zijn boeken ‘Nooit een dag gewerkt’ en ‘Niemand heeft recht op een eigen mening’, beiden verkrijgbaar bij de betereboekhandel, maar haast altijd uitverkocht.