Overig

Tech & Leven start samenwerking met Kerk & Leven – op papier

1 april 2019

author:

Tech & Leven start samenwerking met Kerk & Leven – op papier

Voortaan verzorgt Tech & Leven wekelijks een bladzijde christelijk technologienieuws in het gedrukte weekblad.

We hebben lang moeten wachten tot we dit nieuws officieel konden maken, maar eindelijk is het zover: Tech & Leven krijgt een tegenhanger op papier. Omdat iédereen mee moet met zijn tijd, ook de kerk, besliste de redactie van het in 1940 opgerichte weekblad om voortaan een technologiesectie toe te voegen. Tech & Leven werd uitverkoren om die taak op zich te nemen.

Tech & Leven heeft zijn naam en visie mede te danken aan het parochieblad. Het is voor ons dan ook een eer en een genoegen om onze parochianen voortaan bij te staan in hun digitale tocht door de woestijn.

[su_pullquote align=”right”]We werken aan virusuitdrijvingen, tips voor bijbelapps en e-readers[/su_pullquote]

Iedereen komt vandaag zijn eigen, technologische uitdagingen tegen. Wij zullen ons best doen om hen tegemoet te komen met onze beste tips & tricks die de gelooflijke last helpen dragen. Zo werken we momenteel aan een gids voor virusuitdrijvingen, stellen we een top 10 op van de beste bijbelapps van het moment en zullen we in de toekomst een massatest doen over de beste e-readers om gebedsboekjes op te lezen.

Rita Denduvel, medewerkster van Kerk & Leven: “Het doet ons waarlijk een plezier dat we de geloofsbelijdenis van onze parochianen kunnen verlichten met een extra pagina technologienieuws. De wereld staat niet stil en ons geloof ook niet. De digitalisering laat zich ook bij ons voelen, en we moeten allemaal mee met de tijd. We hebben er goed vertrouwen in dat deze samenwerking zal duren tot het einde der tijden. Of totdat ons blad niet meer verschijnt – whichever comes first.

Deze samenwerking is slechts het eerste luik in wat op termijn een echt broederschap in de media moet worden. Een soort Pax Christi Media. Hou onze website in de gaten voor meer nieuws.

Jens leeft op koffie en content, afhankelijk van wat hij het makkelijkst kan vinden. Overdag vertelt hij verhalen bij Phished, ’s avonds verliest hij zich in boeken, Netflix en de wondere wereld van progressieve muziek waar de normale mens nerveus van wordt. 's Nachts verwoest hij zijn Switch na een zoveelste ragequit omdat Football Manager moeilijk doet.
Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *