Overig

Welkom bij Tech & Leven

29 oktober 2018

author:

Welkom bij Tech & Leven

Vandaag lanceren we met gepaste trots en enthousiasme ons nieuwe B2C-techplatform Tech & Leven. Deze blog zal zich richten op diepgaande, maar verhelderende artikels over technologie op consumentenmaat. We willen hiermee de lezer informeren met analyses, duiding en ‘contentcuratie’ van het beste dat technologiejournalistiek te bieden heeft. Aangevuld met vele opinies, anekdotes, reviews en ludieke artikels willen we een leemte opvullen in het huidige medialandschap. We richten ons niet zozeer op de laatste nieuwtjes en we zoeken geen scoops, maar richten ons daarentegen op onderwerpen die we zelf boeiend en relevant vinden.

Waarom zou je als Vlaming vandaag nog een Vlaamse blog bezoeken? De informatie die we vandaag niet vinden in onze eigen, uitstekende lokale media, zoeken we zonder verpinken in de buitenlandse alternatieven. Met name op het gebied van technologie(nieuwsgeving) zijn er vele, uitstekende Engelstalige media te vinden die een goede aanvulling vormen op het Vlaams-Belgische nieuwslandschap.

Wetenschap en techniek zijn anno 2018 de belangrijkste bijzaken des levens. Terwijl loyale parochianen een antwoord zochten op de vragen van alledag in ‘Kerk en Leven’, probeert Tech & Leven hetzelfde te doen voor het interessegebied dat het snelst aan aandacht en belang wint: technologie. Een gebied dat ons samenbrengt, dat we kunnen betreden via een handig toestel in onze broekzak, maar één dat even goed regelmatig nood heeft aan een verklarende voetnoot of een begeleidende hand.

Jens leeft op koffie en content, afhankelijk van wat hij het makkelijkst kan vinden. Overdag vertelt hij verhalen bij Phished, ’s avonds verliest hij zich in boeken, Netflix en de wondere wereld van progressieve muziek waar de normale mens nerveus van wordt. 's Nachts verwoest hij zijn Switch na een zoveelste ragequit omdat Football Manager moeilijk doet.
Reacties
  1. Paulien Troch

    Beste Aangenaam! Ik ben Paulien, stagiaire bij Walkie Talkie Gent. We zijn onze contacten in onze database aan het controleren en sommige e-mailadressen ontbreken of zijn niet juist waaronder een paar freelancers waar jullie mee samenwerken. Zou u mij eventueel kunnen helpen? Het gaat over het e-mailadres van Jens De Wit. Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten Paulien Troch

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *